Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
grzegorz g Maria K Anna W Monika Szykytymyryfyry Ewa Kołaczyk edyta szczęśniak MonikaM2 Renataaa Renata M. Paula Patrycja Izabela Wawerko Brunetka38 Martyska2001 (6497 niezalogowanych)
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
rok temu nie dawali pozwolen na 5 lat
zreszta nie ma pozwolen juz ze 4 lata jest rejestracje na ktorej pisza ze traci waznosc jak wygasa podstawa jej wydania

lepij sie spytaj w nawie o jakies kursy pisania CV z praktyka
jak popracujesz 3 miesiace za 6000 to moze dostaniesz umowe o prace
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
763 Posty
Joanna C
(giovi2)
Wyjadacz
monia36 napisał:
Mam kilka sprzatan na czarno jak juz pijecie do tego wątku , znalezionych samodzielnie bo nie jestem osoba siedzaca na dupie i czekajaca że coś spadnie z nieba , szukam stalej pracy , wyslalam kilkanascie meili , nie poddam się póki nie znajdę. Przyjechałam tu do kogoś kto nie tylko zawiódł mnie i rozczarował , ale pozostawil samej sobie ze wszystkim , zabrał auto które mi kupił , siedzenia z nim dalej sobie nie wyobrazam , to musi sie skonczyc . Co do migren Gabrielu to w 94 r . miałam ostatnią.

Dlaczego nie otworzysz swojej firmy i nie zaczniesz sprzatac tych domkow na biało?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty

(monia36)
Wiking
na fakture klientów brak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
763 Posty
Joanna C
(giovi2)
Wyjadacz
monia36 napisał:
na fakture klientów brak

Porozmawiaj z nimi, przedstaw swoja sytuację, powinni zrozumieć, że to twoje być albo nie być.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty

(monia36)
Wiking
Rozmawiałam podniesienie ceny o 100 % nie wchodzi w gre , z tych robótek na zaliczke na podatek mi nie starczy a gdzie zarobek , rynek zapchany i ciezko cokolwiek znaleść .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
tych robótek na zaliczke na podatek mi nie starczy a gdzie zarobek ,

prowokacja zurnalistek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
763 Posty
Joanna C
(giovi2)
Wyjadacz
monia36 napisał:
Rozmawiałam podniesienie ceny o 100 % nie wchodzi w gre , z tych robótek na zaliczke na podatek mi nie starczy a gdzie zarobek , rynek zapchany i ciezko cokolwiek znaleść .

Z księżyca spadłaś?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty

(monia36)
Wiking
stawka 250nok ( z MVA ) za godz, a ja mam połowe z tego kogo znajde za stawke 250 nok chyba tych na ksiezycu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
250 to placa na czarno
zawod jakis masz?
i jakie to miasto?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty

(monia36)
Wiking
Jasne nie prowokuj patim sprzątanie na czarno za 250 nok nie znam nikogo kto tyle zarabia a nie wróc znam panie vaskedamy umawiają sie z totalu za 500 nok po czym sprzataja po łebkach w 2 godz i wychodzi im 250 nok takie przypadki sa ale ja po pierwsze przatam pod obecnosc wlasciciela , po drugie nie mam zamiaru przypal robic sobie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok